Korting op uw vertaling

Supersale op uw Duitse vertalingen bij DE-Text.NL!  KORTINGEN tot 70%! Komt dat zien!

NearShyBongo-size_restricted

Mooi toch, die gebiedende wijs meervoud? Maar even serieus, is het echt mogelijk om 70% korting op een vertaling te krijgen?

Absoluut.

Ik gebruik SDL Trados 2019 en maak daarmee een analyse van elke tekst. Hoe meer herhaling, hoe hoger het kortingspercentage.
Zie hier voor meer informatie: https://de-text.nl/offerte

Taaltrainingen Duits voor Zeeuwse bedrijven – behoeftepeiling

JohannIk loop al een hele tijd met de volgende vraag in mijn hoofd rond: zou er behoefte zijn aan taaltrainingen Duits voor bedrijven zoals horeca en winkels? En zo ja, hoe pak ik zoiets aan?

Ik heb vorig jaar een vijfdaagse cursus Duits opgezet voor het Edudelta College in Goes. Dat was leuk! Wat me opviel voordat ik deze opdracht kreeg, is dat de schoolleiding de voorkeur gaf aan een taaltrainer in het Zeeuwse. Ik heb uiteraard meteen bekend dat ik een import-Zeeuw ben, maarjjj (Rotterdamse R) ik ben wel met een echte Zeeuwse getrouwd en woon al bijna 17 jaar in Vlissingen… Dat telde ook, gelukkig!

Uiteraard is lesgeven een ander verhaal dan vertalen. Ik ben voor beide disciplines gediplomeerd en heb inmiddels een aantal jaren ervaring opgedaan. Het verschil met school, waar je toch vooral gebruik maakt van een standaard programma en er een enorme keuze aan studiemethodes bestaat, is dat het bedrijfsleven behoefte heeft aan maatwerk. Wat heeft een verkoopster in een drogisterij aan de regeltjes voor een correcte zakelijke Duitse brief? En zou een backoffice-medewerker ooit het zinnetje ‘Das macht fünf Euro sechsundsechzig, bitte’ zonder zwaar Nederlands (of Zeeuws) accent moeten uitspreken? Ik denk het niet. Toch is de realiteit dat veel leerboeken voor zakelijk Duits een mix van taaluitingen uit verschillende bedrijfstakken bevat. Veel daarvan kan overgeslagen worden.

Om een lang verhaal kort te maken: ik bied maatwerk trainingen Duits aan voor een betaalbare prijs. Ik ben erg benieuwd naar jullie ideeën hierover.